Arjan LenoirDSC08757
Merk Lenoir
Handelsbenaming Arjan
Bouwjaar 1979

Specificaties Studeerde Industrieel Ingenieur (MSc) aan de XIOS Hogeschool Limburg, Diepenbeek (België)

Dagelijks gebruik Industrial Engineer bij Canon-Océ Technologies B.V. in Venlo

Hobbymatig gebruik Vooral bezig met klassieke BMW’s uit de jaren ’80, maar daarnaast ook met jongere generaties van het merk uit Bayern

 Van jongs af aan ben ik gefascineerd door dat schitterende staaltje techniek op 4 wielen. Het rijden en hobbymatig sleutelen aan voornamelijk klassieke, maar soms ook jongere auto’s vult daarom een groot deel van mijn vrije tijd. 

Op mijn 6e levensjaar wist ik al precies welke auto ik ooit zou bezitten en in 2003 is dat ook gebeurd. Ik werd de trotse eigenaar van mijn eerste BMW 5-serie, model e28. Voor de meesten op dat moment niet meer dan een 16 jaar oude auto, maar voor mij toen al een klassieker. Nu, 10 jaar later is er veel gebeurd en veranderd, maar de e28 is altijd gebleven…

En die 10 jaar hebben mij ook iets anders doen beseffen: een goede MRB wetgeving is in de eerste plaats een wetgeving die het mogelijk maakt dat elke auto een oldtimer kán worden. Elke generatie heeft immers haar eigen oldtimer. En daar wordt nu ernstig tegen gezondigd!

Dit is voor mij de reden geweest om me aan te sluiten bij het team van VrijstellingOldtimer en hen maximaal te ondersteunen in deze belangrijke strijd voor alle oldtimers. De oldtimers van nu en die van de toekomst.

Samen staan we sterk!