Met dank aan al onze sponsors!


Een aantal ondernemers in de branche zag al direct in 2012 - toen Mark Rutte en Diederik Samsom de wijziging van de oldtimerwet aankondigden - de dreiging in de lucht en als de wiedeweerga trommelden zij een aantal collega's op die "hoofdsponsor van het eerste uur" werden. Door hun startkapitaal was het mogelijk om onze strijd vorm te geven. Sinds 2014 vestigen we in onze nieuwsbrieven de aandacht op hen. Dat verdienen ze en voor hen loont het ook de moeite. Onze nieuwsbrieven gaan ondertussen naar zo'n 40.000 volgers.

handje25x25 Klik hier voor de hoofdsponsors van het allereerste uur!
handje25x25 Klik hier voor de andere sponsors, ook zij worden van harte aanbevolen!
handje25x25 Wilt u ook bedrijfssponsor worden en 40.000 liefhebbers bereiken? klik dan hier.

Juist omdat de marktomstandigheden bepaald niet meezitten, zijn we extra dankbaar voor het feit dat de sponsors ons financieel steunen. Dus bent u liefhebber en zoekt u een goed adres? Wij bevelen onze sponsors van harte aan! Klik op hun banners om hen te bezoeken.


Onze hoofdsponsors van het eerste uur. 

Hoofdsponsor van het eerste uur: Auto Motor Klassiek  
logoamklassiek680  
Auto Motor Klassiek brengt al sinds 1985 maandelijks de wereld rondom de klassieke motorrijtuigen in beeld. Reportages over alledaagse en minder alledaagse klassiekers, een youngtimerkatern en een kleurrijk aanbod van nieuws uit de nationale en internationale klassieker-scene maken van het blad een onmisbaar magazine voor de liefhebber. In het magazine treft u tevens een rijk gevarieerd aanbod van old- en youngtimers. En... als abonnee adverteert u gratis! Auto Motor Klassiek is tevens bijzonder actief via de sociale media en internet. Hier wordt u als eigenaar, liefhebber of potentiële bezitter digitaal begeleid naar de wereld van historische èn meer recente motorrijtuigen. Meer weten? Leer Auto Motor nòg beter kennen en bezoek de website.  
   
Hoofdsponsor van het eerste uur: The Gallery Brummen  
logothegallery680  
Aaldering Brummen is al ruim 25 jaar een begrip in de wereld van de klassiekerliefhebbers. Auto's van diverse merken werden geïmporteerd vanuit de hele wereld. De collectie groeide en daarmee ook de belangstelling van het publiek. Nico Aaldering droomde van een uniek pand waar niet alleen plaats moest zijn voor klassiekers van diverse merken, maar wat een totaalconcept moest worden op het gebied van lifestyle. December 2000 was het uiteindelijk zover en opende The Gallery Brummen haar deuren. De steeds wisselende collectie bestaat uit zo'n 300 auto's van diverse merken zoals bijvoorbeeld Jaguar, Ferrari,Austin Healey, MG, Alfa Romeo, Volvo, Fiat, Mercedes, Porsche, Triumph en Maserati.  
   
Hoofdsponsor van het eerste uur: Youngsterpolis  
logoYoungsterpolis680  
Youngsterpolis biedt u een glasheldere old- en youngtimerverzekering tegen aantrekkelijke voorwaarden. Youngsterpolis is ontwikkeld door Aaben Youngtimers in samenwerking met een van Nederlands grootste autoverzekeraars Turien & Co. en Zürich Insurance Group. Daarmee is kennis van verzekeren én uw auto op een unieke wijze gebundeld. Youngsterpolis is er voor iedereen die een auto heeft van 10 jaar of ouder. Bij Youngsterpolis kunt u vrijblijvend online offerte opvragen. U bent van harte welkom; Youngsterpolis is u graag van dienst! Youngsterpolis, loepzuiver!  
   
Hoofdsponsor van het eerste uur: Big Boys Toys  
logobigboystoys680  
Big Boys Toys is het adres voor betaalbare Europese en Amerikaanse klassieke en exclusieve automobielen met reeds meer dan 30 jaar ervaring in de in- en verkoop daarvan. Big Boys Toys staat voor: Bijzondere klassieke en exclusieve automobielen, In de juiste prijsklasse, Gezellige sfeer en Betaalbaarheid staan hoog in het vaandel, Ook wegenbelastingvrije auto's zijn aanwezig, Yes wij proberen een zo groot mogelijk Scala van auto's aan u te showen, Typerend zijn onze Openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 17:00 tot 21:00 uur, Yes, zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur en na telefonische afspraak. Snel wisselende voorraad.  
   
Hoofdsponsor van het eerste uur: Wim's Classics  
logowimsclassics680  
Wim's Classics vindt zijn oorsprong in de passie voor klassieke Volvo's van eigenaar Wim van Giersbergen, die 35 jaar geleden van zijn hobby zijn levenswerk heeft gemaakt. In de loop der jaren heeft Wim's Classics zich ontwikkeld met ervaring en expertise. Wim is erin geslaagd een team van enthousiaste en deskundige autoliefhebbers om zich heen te verzamelen die gezamenlijk borg staan voor de kwaliteit van alle klassieke Volvo's die zijn bedrijf verlaten. Of het nu gaat om aanschaf, onderhoud of reparatie van uw geliefde klassieker, bij Wim's Classics bent u aan het juiste adres.  
   
Hoofdsponsor van het eerste uur: Marco Hof Sportscars | Youngtimers  
logomarcohof680  
Marco Hof Sportscars & Youngtimers is gespecialiseerd in bijzondere auto's met lage, aantoonbare kilometerstanden. Je vindt bij ons niet de goedkoopste exemplaren, maar wel de allerbeste. Selectie en import van onze voorraad geschieden in eigen beheer op basis van zeer strenge criteria. Onze collectie is op eigen smaak bij elkaar gezocht en komt veelal uit Duitsland. Een verdwaalde Zweed of Brit is natuurlijk ook welkom. You love them or you hate them; een middenweg is er meestal niet. Door onze specifieke kennis zijn wij als geen ander in staat om alleen de beste exemplaren uit het aanbod te vissen.  
   
Hoofdsponsor van het eerste uur: Land Rover Club Holland  
logolrch680  
LHCR is een vereniging van liefhebbers van het Engelse merk Land Rover (Defender, Discovery, Freelander en range Rover hierbij inbegrepen). Als mensen die er (nog) geen bezitten en toch het merk een warm hart toedragen, zoveel mogelijk te laten genieten van de zeer bijzondere eigenschappen van deze auto's. De club tracht dit te bereiken door ondermeer het organiseren van een maandelijkse clubavond, waarbij in een ontspannen sfeer informatie wordt gegeven en er lezingen worden gehouden over de meest uiteenlopende onderwerpen.  
   
Hoofdsponsor van het eerste uur: Hofman Leek Classic & Sportscars  
logohofmanleek680  
Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in auto's met meer dan 35 jaar ervaring. U vindt bij ons een breed assortiment van minimaal 500 auto's, uiteenlopend van klassiekers, cabriolets, sportwagens tot bedrijfswagens, 4x4's en personenauto's. Naast in- en verkoop, houden wij ons ook bezig met onderhoud. onze monteurs zijn gespecialiseerd in het onderhouden van exclusieve en klassieke voertuigen, maar ook voor een APK of onderhoudsbeurt aan uw moderne auto bent u meer dan welkom. Voor de Britse oldtimers leveren wij onderdelen en accessoires waarvan vele op voorraad zijn in ons magazijn. U bent meer dan welkom om zonder afspraak onze showroom te bezoeken.  
   
Hoofdsponsor van het eerste uur: Classic Park  
logoclassicpark680
 
Classic Park is een uniek belevingscentrum aan de A2 in Boxtel. Familie van Dijke heeft al decennia een uitgesproken interesse in klassiek mobiel industrieel erfgoed. We hebben het dan over voertuigen waar velen een ontspannende hobby aan beleven. In het gebouw is een automuseum ondergebracht. Praktisch alle auto's zijn echter ook te koop. De collectie geeft een mooi overzicht van auto's uit beginperiode tot aan moderne exclusieve auto's. Daarnaast is er een werkplaats voor reparatie en onderhoud van klassieke auto's. In het gebouw bevindt zich ook een restaurant, vergader- en conferentieruimten. Er is ook een shop van 200 m2 waarin onder andere Gulf-kleding wordt verkocht.  
   
Hoofdsponsor van het eerste uur: uitgeverij Old-Oto van Klassiek & Techniek  
logoold-oto680  
   
Hoofdsponsor van het eerste uur: Marlog Car Handling  
logomarlog680  
Let Marlog Car Handling import your vehicle for you! Bought a car in the US or acquired a motorbike in Canada? Marlog Car Handling will make sure the vehicle is deleverd quickly and safely to your door. If you are interested in our services in the field of transportation, imports and exports, you can get all the information you need from our website to obtain a picture of houw Marlog Car Handling in the Netherlands arranges transportation from and to the US, China, Mexico, Canada, the Middle East and other parts of the world. We hope to be able to welcome you as a new customer soon!  
   
Hoofdsponsor van het eerste uur: Retrolegends  
logoretrolegends680  
Retrolegends is an internationally operating company that buys and sells veteran, vintage, classic and sports cars. Although Retrolegends was established by Henny Kennis in 1999, the company originated from a family business run by Janus Kennis senior. Kennis Oldtimers from Bergeijk, the Netherlands, have therefore earned and international name for themselves. The company has grown into a reputable business with numerous international contacts and the Kennis family has become an expert in importing and exporting from around the entire world. Since October 1 st, 2006 Henny Kennis has been running a totally indepent company called Retrolegends, which buys, sells and exports more exclusive cars.  
   
Hoofdsponsor van het eerste uur: Stuurman Classic Cars  
logostuurman680  
Stuurman Special Cars & Stuurman Classic Cars ten zuidoosten van Roermond, is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de inkoop, verkoop, bemiddeling en reparatie van klassieke, exclusieve en aparte automobielen. Het bedrijf dat gerund wordt door Alexander Stuurman, terzijde gestaan door zijn vrouw Carine, is begin 1997 met haar activiteiten gestart en is door directe contacten over de hele wereld en persoonlijke inkoop in staat om kwalitatief goede auto's uit Amerika en Europa tegen scherpe prijzen aan te bieden. Stuurman Special Cars maakt bij het verrichten van reparaties gebruik van een eigen werkplaats Stuurman Car Repairs.  Onze andere sponsors, ook van harte aanbevolen!

Niet iedereen kan natuurlijk hoofdsponsor van het eerste uur zijn, maar latere aanmeldingen zijn zeker niet minder gewaardeerd. Ook deze sponsors brengen wij graag bij u onder de aandacht. Door op de banners te klikken kunt u hen bezoeken. En beter nog: gaat er eens op bezoek; u bent er van harte welkom!

Subsponsor: JP Cars Mierlo  Subsponsor: NieuweRuitenwissers.nl
logoJPCarsMierlo    logoNieuweRuitenwissers
   
Subsponsor: SJ Auto  Subsponsor: Oldtimerstalling Limburg
logoSJAuto1  logooldtimerstalling340
   
Subsponsor: MyOldtimer.nl Subsponsor: Automuseum Zeeland
logoMyOldtimer
logoautomuseumzeeland340
   
Subsponsor: Saab Club Nederland  
logosaabclub340 logobnk341

En heeft u zin in vertier dan is het volgende misschien iets voor:

Hoofdsponsor: Oldtimerfestival Hoornsterzwaag
logodehaan681
Hoofdsponsor: Camping Golfzang
logogolfzang680
 
Hoofdsponsor: Garage De Vaal
logodevaal681
 
Hoofdsponsor: Het HSE Kwaliteits Management System
logohse qms680
 
Hoofdsponsor: Bandje Verstandje
logobandjeverstandje681
 
Hoofdsponsor: Polyester Paint Service
logopolyesterpaintservice680
 
Hoofdsponsor: Autodemontage M.J.Rutte & Zn.
logorutte680
 
Hoofdsponsor: Worldwide Transit.nl
logoWWT680
 
Hoofdsponsor: Citroën CX Club Nederland
logocitroencxclub680
 
Hoofdsponsor: Youngtimer Event
logoyoungtimerevent680Wilt u ook bedrijfssponsor worden en 40.000 liefhebbers bereiken?

Dat kan! Dan zorgen wij ervoor dat u onder de aandacht komt van maar liefst 40.000 oldtimerbezitters. De Fehac stelt dat de achterban gemiddeld drie oldtimers per persoon heeft. Ons bereik is dus enorm groot! Wekelijks versturen wij e-mailnieuwsbrieven die letterlijk door onze lezers worden uitgespeld. Reken op de sympathie van de oldtimermarkt en sponsor ons.

Hoe werkt het in de praktijk?

In ieder nieuwsbrief nemen we een banner op van één van de hoofdsponsors van het eerste uur. Dat zijn de bedrijven die erg veel geïnvesteerd hebben om ons in het zadel te helpen. Die banner linkt naar onze sponsorpagina waar u vervolgens duidelijk zichtbaar bent. Vanuit uw banner kan de bezoeker doorklikken naar uw eigen website. Zo komt u met iedere nieuwsbrief weer onder de aandacht.

Voor de sponsorpagina bieden we u de keuze tussen banners in twee formaten: groot zoals hierboven of klein zoals hieronder weergegeven.

* Een kleine banner (340 *200 pixels) kost slechts € 150 exclusief 21% BTW tot het einde van het jaar.
* Een grote banner (680*200 pixels) kost slechts € 300 exclusief 21% BTW tot het einde van het jaar.

Wilt u een banner in de nieuwsbrief zelf dan kan dat ook natuurlijk. Zo'n exposure kost € 2.000 exclusief 21% BTW. Uw banner in de nieuwsbrief verwijst dan naar uw locatie op de sponsorpagina van waaruit de bezoeker naar uw website kan doorklikken.

Aaben3   logounderconstruction 
Subsponsor: Aaben Youngtimers   Wilt u 40.000 liefhebbers bereiken? Ja dat kan!

 
Die pet (of gele helm) past ons allemaal. Klik daarop om contact met ons op te nemen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.


Namens Team Vrijstelling Oldtimer.nl
Wouter van Embden.